• Image One
  • Image Two
  • Image Three
Cum veniti la bebe+?

bebe+ se va desfasura la Brasov Business Park pe Strada Ionescu Crum numarul 1. Se poate ajunge la noi cu usurinta cu autoturismul, autobuzul sau pe jos. Parcarea la Brasov Business Park este gratuita. Consultati hartile de pe aceasta pagina sau contactati-ne pentru mai multe informatii.


 

bebe+ va avea loc in apropierea unei intersectii in reteaua de transport in comun, astfel incat veti avea la dispozitie multe optiuni.

 

 

* Intrarea se face pe baza de bilete (2leu/persoana - 1 leu va fi donat catre Hospice Casa Sperantei) sau cu invitatiile gratuite daca va inscrieti pana in 20 Octombrie 2011. Pentru copii intrarea este gratuita, dar trebuie sa fie insotiti de un adult.

 

Fumatul in interiorul cladirii si in spatiile neamenajate este stict interzis!

 

Conform termeniilor si conditiilor, va instiintam ca organizatorii bebe+ sunt proprietari pozelor facute de catre noi in cadrul expozitiei cu vanzare si isi isi rezerva dreptul de a folosi fotografiile in orice scop publicitar, fara limitare in timp, fara a fi necesar acordul persoanelor din poze. Persoanele din poze nu au dreptul de a solicita compensari materiale, indiferent de natura.

Regina Maria
Store4kids
Primaria Brasov
Clinica Eva