• Image One
  • Image Two
  • Image Three
Serviciile bebe+

Vizitatorii bebe+ au toate conditiile pentru a se bucura de o zi plina de distractie, informare si experiente noi. Veti avea acces in cadrul expozitiei la:

 

  • Spatiu pentru alaptat - organizat de Asociatia Mame pentru Mame
  • Spatiu de infasare - sponsorizat de BBcomBIO
  • Spatiu pentru luat masa copiii - Cu sucuri fresh de fructe si legume
  • Restaurant si cafenea pentru adulti - din cadrul complexului Brasov Business Park
  • Spatiu de Joaca - cu doua zone, pentru varstele de 0-5 si 5-10 ani
  • Servicii medicale si informatii Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Asociatia Mame pentru Mame promoveaza si protejeaza primul drept al copiilor din toata lumea: dreptul de afi hraniti la san, cu cea mai valoroasa hrana pentru sanatatatea si dezvoltarea lor - laptele matern - si in cel mai mai propice context - la pieptul mamei. Actiunile de promovare a alaptarii catre public au ca scop informarea femeilor asupra beneficiilor esentiale ale alaptarii atat pentru mame cat mai ales pentru copii. Prin sustinerea si incurajarea femeilor sa alapteze din prima clipa de viata a copiilor lor si pentru o perioada de minim 2 ani le ajutam sa le asigure acestora sanatatea si dezvoltarea optime de-a lungul vietii. Asociatia asigura consiliere mamelor pentru alaptare directa (la san) cat si indirecta (cu ajutorul unei pompe de san) precum si consultanta in ceea ce priveste amenajarea spatiilor de alaptare prietenoase.

 

Va putem pune la dispozitie BBcomBIO Lapte pentru dermo-curatare pentru copii.


 

Spatiul are scaunele si masute speciale pentru copiii de toate varstele astfel incat sa fie in siguranta. Expozanti nostri vor avea disponibile sucuri si iaurturi naturale.


 

Restaurantul si cafeneaua din cadrul complexului brasov business park ofera produse de calitate la preturi accesibile. Va reamintinm ca fumatul este interzis in interior.


 

Va exista zona pentru copii de varstele 0-5 in care se vor putea juca linistiti intr-un spatiu curat si special amenajat.

Iar in zona pentru copii de 5-10 ani se vor desfasura multe dintre activitatiile anuntate in program.


 

Veti beneficia de sfaturi si conferinte organizate de la medici specialisti din Brasov

Pentru mai multe informatii va rugam sa reveniti Luni 17 Octombrie.


Regina Maria
Store4kids
Primaria Brasov
Clinica Eva